VSR Bestuur

Bij de Notaris: Links Boudewijn Schaveling, midden Bas Oudewortel, rechts Fred Vermeulen.

Het bestuur van de VSR bestaat standaard uit drie personen. Het bestuur is belast met de algemene zaken van de vereniging, en neemt die maatregelen en besluiten die naar haar mening bevorderlijk zijn voor het bereiken van het doel van de vereniging, zoals vermeld in de statuten. De organisatie van de activiteiten vallen onder de verantwoordelijkheid en taak van het bestuur. Daarnaast is het bestuur eerste aanspreekpunt bij alle zaken. Het VSR bestuur bestaat uit voorzitter; Bas Oudewortel, secretaris; Boudewijn Schaveling en penningmeester; Fred Vermeulen.