Binden en Boeien

We merken dat veel regio’s regelmatig last hebben van een vrijwilligerstekort als het gaat om het vinden van bestuursleden, trainers of spel organisatoren. Lukt het je als regiobestuur of HRM om vrijwilligers aan je regio te binden? Of om ze geboeid te houden voor vrijwilligerswerk? Of kan je wel wat hulp gebruiken? Een workshop “Binden en Boeien” is dan welkom, en bij ons aan te vragen!

In een tijdsbestek van een avond, krijg je handreikingen waar je als bestuur mee verder kunt. Binden en boeien betekent ook waarderen en stilstaan bij de cultuur van je bestuur of team. Het hele proces is belangrijk voor maximaal effect. Kan jouw regio wel wat nieuwe energie gebruiken? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.