Best Practice

Regiobestuursleden, -trainers of -organisatoren vragen het zich regelmatig af: Kan het beter, makkelijker, leuker? Kortom, kan het anders?

Het antwoord is ja! Het gezegde “Er leiden meer wegen naar Rome” is op dit topic zeer zeker van toepassing. Het delen van best practices kan daarom een nuttige aanvulling zijn op het kennisniveau van je team. Werkvormen, spelen, complete trainingen met draaiboeken, alles kan jouw team helpen om de kwaliteit van aanbod in jouw regio te verbeteren. Het delen van kennis daarover vergemakkelijkt het proces en zorgt ervoor dat je al je energie aan jouw vrijwilligers en jeugdleden kan besteden.

Regelmatig organiseert de VSR voor aangesloten regio’s overleg avonden voor regiobestuursleden en -trainers. Maar ook een overleg voor Admiraliteiten, ook wel Kleine Vlootraad genoemd, hoort tot de mogelijkheden.

Houdt regelmatig de nieuwsbrief van de VSR in de gaten, maar ook de online kalender op onze website. We zien jullie graag op een van de best practice avonden!