VSR Support

De VSR biedt activiteiten, trainingen en support aan voor aangesloten regio’s. De support is vooral vraag gestuurd. Dit betekent dat wij altijd openstaan voor goede ideeën en hulpvragen!

We merken dat veel regio’s regelmatig last hebben van een vrijwilligerstekort als het gaat over het vinden van bestuursleden, trainers of spel organisatoren. Lukt het je als regiobestuur of HRM om vrijwilligers aan je regio te binden? Of om ze geboeid te houden voor vrijwilligerswerk? Of kan je wel wat hulp gebruiken? Een workshop “Binden en Boeien” is dan welkom en bij ons aan te vragen!

Maar ook voor de onderwerpen “Laat je uitvragen”, het delen van Best Practices of Mediation bij conflicten ben je bij ons aan het juiste adres! Op de volgende subpagina’s vind je meer info per onderwerp.