PST voor regio's

PST staat voor “Programma Scouting Talent” en is een landelijke training. Echter, ook regio’s kunnen hulp zeer goed gebruiken op diverse niveaus (bestuur, trainers of regioactiviteiten). Daarom gaat de VSR aan de slag met een regio variant op de landelijke training!

Je talenten ontwikkelen, nieuwe vrienden maken, je Scoutingnetwerk uitbreiden, actief bijdragen aan uitdagende projecten op regio niveau en jezelf beter leren kennen en presenteren tijdens een VSR PST cursus: Dat wordt het Programma Scouting Talent voor regio’s! Enthousiaste jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar kunnen zich via deze variant bekwamen om voor hun regio het beste naar boven te halen.

Voor het ontwikkelen van deze training is de VSR op zoek naar trainers! Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de volgende generatie jong talent binnen de aangesloten Scoutingregio’s? Meld je dan aan, door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.